BRAINSTER ОБУКИ

Погледни ги обуките и курсевите планирани за наредниот период и избери ја вештината која сакаш да ја совладаш на патот до нова кариера.

Доколку размислуваш за некоја од нашите Академии кои траат меѓу 6 и 12 месеци, можеш да ги разгледаш овде.

Филтри

  • Област

  • Должина

  • Ниво

1 месечен интензивен курс за Adobe Photoshop
Графички Дизајн
Почетно
9000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-20+ саати материјали

1 месечен интензивен курс за Adobe Illustrator
Графички Дизајн
Почетно
9000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Платформа за учење

Курс за UX/UI Дизајн за графички дизајнери
UX/UI, Графички Дизајн
Почетно
36000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

4 месечна Интензивна обука за Business Intelligence
Data Science
Почетно
45000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

SEO (Search Engine Optimization) – почетен курс
Дигитален Маркетинг
Почетно
9000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-20+ саати материјали
-Платформа за учење