fbpx

1 месечен интензивен курс за Adobe Illustrator

Научи како да ги материјализираш креативните идеи и да бидеш ефективен во креирањето дизајни, логоа и останати графички елементи во најупотребуваниот софтвер за графички дизајн со овој едномесечен интензивен курс.

За Курсот

Интензивен курс за совладување на програмот Adobe Illustrator. Овој софтвер е избор на експертите за цртање вектори и илустрации, креирање на лого и постер дизајни и многу повеќе. Алатките кои се лесни за користење овозможуваат брзо да постигнат софистицирани резултати. Овој курс е наменет за сите кои имаат потреба од креирање на маркетинг кампања во чиј склоп треба да се изработат веб и принтани материјали, флаери, постери, билборди. Во склоп на овој курс се учи како да ги материјализираме креативните идеи и да бидеме ефективни во креирањето дизајни, логоа и останати графички елементи.

Опфатени теми

  • Adobe Illustrator
  • Лого дизајн
  • Постер дизајн

ЦЕНА: 9 000 денари

+ Доживотен пристап до дигиталната платформа за учење на Brainster

Kурсеви кои би можело да те интересираат

4 месечна Интензивна обука за Front-End програмирање
Програмирање
Почетно
45000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

4 месечна Интензивна обука за Back-End програмирање
Програмирање
Почетно
45000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

1 месечен интензивен курс за Adobe Photoshop
Графички Дизајн
Почетно
9000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-20+ саати материјали

Термини за почеток

Термин 1
септември, 2020
TBD
17:00-19:00
2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰

Oстави ги твоите податоци за да
ти резервираме место за оваа обука