fbpx

1 месечен интензивен курс за Adobe Photoshop

Совладај го едниот од најбараните софтвери за графичко дизајнирање, фото-ретуширање, веб дизајнирање, мултимедија, и многу повеќе – Adobe Photoshop со овој интензивен едномесечен курс.

За Курсот

Интензивен курс за совладување на програмот Adobe Photoshop. Овој софтвер е избор на експертите за манипулација со фотографии, графичко дизајнирање, фото-ретуширање, веб дизајнирање, мултимедија, и многу повеќе. Алатките кои се лесни за користење овозможуваат брзо да постигнат софистицирани резултати. Во текот на курсот преку реални примери ги поминуваме процесите на повеќе типови на едитирање. Потоа и самите учесници преку практични вежби работат со алатките кои ги користиме.

Опфатени теми

  • Oсновни алатки во софтверот Photoshop
  • Фотомонтажа
  • Фотоманипулација
  • Напредни алатки

ЦЕНА: 9 000 денари

Kурсеви кои би можело да те интересираат

4 месечна Интензивна обука за Front-End програмирање
Програмирање
Почетно
45000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

4 месечна Интензивна обука за Back-End програмирање
Програмирање
Почетно
45000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

Термини за почеток

Термин 1
септември, 2020
TBD
17:00-19:00
4 ? ГОЛЕМ ИНТЕРЕС ?

Oстави ги твоите податоци за да
ти резервираме место за оваа обука