fbpx

4 месечна Интензивна обука за Back-End програмирање

Со оваа 4 месечна супер-интензивна обука ќе научиш како се изработува квалитетен back-end и како се збогатуваат функционалностите на еден сајт. Ќе ги совладаш сите потребни алатки и програмски јазици за да можеш да изработиш целосен сајт почнувајќи од почеток.

За Курсот

Функционалност и брзина се најважните услови што треба да ги исполнува еден современ и успешен веб-сајт. Без квалитетен и ефикасен back-end development, корисникот нема да има пријатно искуство на веб-сајтот дури и ако истиот е доста визуелно богат. Затоа и поврзаноста помеѓу front-end и back-end делот е толку тесна.

Учесниците на оваа обука ќе ги совладаат клучните практики за квалитетен back-end web development како интеракции меѓу дата-бази, калкулации и перформанси и ќе ги научат програмските јазици што се потребни за беспрекорна функционалност на веб-сајтот.

Опфатени теми

  • Intro to Web Development
  • GIT
  • HTTP
  • JavaScript,
  • jQuery (Intermediate to Advanced)
  • Backend Basics
  • SQL
  • PHP
  • Laravel

Цена на обуката: 45 000 мкд

+ Бесплатна кариерна подготовка

+ Бесплатни 60+ часа дополнителни материјали внимателно селектирани од нашите инструктори за понатамошна наградба

+ Доживотен пристап до дигиталната платформа за учење на Brainster

Kурсеви кои би можело да те интересираат

4 месечна Интензивна обука за Front-End програмирање
Програмирање
Почетно
45000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

1 месечен интензивен курс за Adobe Photoshop
Графички Дизајн
Почетно
9000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-20+ саати материјали

Термини за почеток

Термин 1
септември, 2020
вторник, четврток и недела
вторник и четврток од 17:00 – 19:00 и недела од 10:00 – 15:00
3 ?РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО?

Oстави ги твоите податоци за да
ти резервираме место за оваа обука