fbpx

4 месечна Интензивна обука за дигитален маркетинг

Запознај се со најважните и најактуелните алатки, концепти и методологии од дигиталниот маркетинг со оваа супер-интензивна 4 месечна програма и започни самостојно да извршуваш дигитални маркетинг активности по нејзиното завршување.

За Курсот

Преку запознавање со најважните и најактуелните алатки, концепти и методологии од дигиталниот маркетинг, учесниците на оваа обука ќе бидат подготвени самостојно да извршуваат дигитални маркетинг активности, да почнат кариера како entry level маркетери или да го унапредат сопствениот бизнис. Оваа обука ќе ги направи мошне конкурентни на пазарот на труд, во време на пандемијата кога сме сведоци на забрзана дигитализација во сите области.

Опфатени теми

  • Подготвителна програма
  • Вовед во дигитален маркетинг
  • Lead generation
  • E-mail marketing
  • Social Media Marketing
  • Facebook & Instagram Ads
  • Google Ads
  • Google Analytics
  • SEO
  • Завршен реален проект

ЦЕНА: 45000ден

+ Бесплатна кариерна подготовка

+ Бесплатни 20+ часа дополнителни материјали внимателно селектирани од нашите инструктори за понатамошна наградба

+ Доживотен пристап до дигиталната платформа за учење на Brainster

Kурсеви кои би можело да те интересираат

4 месечна Интензивна обука за Front-End програмирање
Програмирање
Почетно
45000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

4 месечна Интензивна обука за Back-End програмирање
Програмирање
Почетно
45000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

1 месечен интензивен курс за Adobe Photoshop
Графички Дизајн
Почетно
9000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-20+ саати материјали

Термини за почеток

Термин 1
октомври, 2020
понеделник/среда/петок
17:00-19:00 // 19:30-21:30
2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰

Oстави ги твоите податоци за да
ти резервираме место за оваа обука