fbpx

4 месечна Интензивна обука за Front-End програмирање

На оваа супер-интензивна обука ќе научиш што значи квалитетно изработен front-end што го збогатува корисничкото искуство преку интуитивен дизајн. Ќе ги совладаш сите потребни алатки и програмски јазици за да можеш да изработиш целосен сајт почнувајќи од почеток.

За Курсот

Со забрзаната дигитална трансформација, потребата од квалитетен веб-сајт е поголема од било кога. На бизнисите им се потребни комплекни, но визуелно квалитетни решенија за нивните веб-платформи кои најчесто треба да опслужуваат илјадници посети дневно. Затоа побарувачката за Front-End програмери во моментов го достигнува својот зенит.

На оваа обука учесниците ќе научат што значи квалитетно израбоен front-end што го збогатува корисничкото искуство преку интуитивен дизајн. Ќе ги совладаат сите потребни алатки и програмски јазици за да можат да изработат целосен сајт почнувајќи од почеток.

Опфатени теми

  • HTML & CSS
  • Bootstrap
  • JavaScript, JQuery,
  • Ajax,
  • React

Цена на обуката: 45 000 мкд

+ Бесплатна кариерна подготовка

+ Бесплатни 60+ часа дополнителни материјали внимателно селектирани од нашите инструктори за понатамошна наградба

+ Доживотен пристап до дигиталната платформа за учење на Brainster

Kурсеви кои би можело да те интересираат

4 месечна Интензивна обука за Back-End програмирање
Програмирање
Почетно
45000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

1 месечен интензивен курс за Adobe Photoshop
Графички Дизајн
Почетно
9000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-20+ саати материјали

Термини за почеток

Термин 1
септември, 2020
понеделник, среда и недела
понеделник и среда од 19:30 – 21:30 и недела од 10:00 до 15:00
2 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰

Oстави ги твоите податоци за да
ти резервираме место за оваа обука