fbpx

4 месечна Интензивна обука за UX/UI дизајн

Доколку си дизајнер или пак ентузијаст за дизајн кој сакаат да напредува во својата кариера и интензивно со овој 4 месечен интензивен курс влези во светот на UX/UI дизајнот и научи ги методологиите и најкористените алатки и софтвери.

За Курсот

Овој курс е наменет за сите дизајнери и ентузијасти за дизајн кои сакаат да напредуваат во својата кариера и интензивно да влезат во светот на UX/UI
дизајн. UX/UI дизајнот е втората најбаранa професија во 2020 според „Onward Search Digital, Crative and Marketing Professioinals Salary Guide“. Со завршувањето на оваа обука, младите лица ќе можат не само да ја унапредата својата дизајн кариера и да дојдат до подобри и подобро платени професии, туку ќе можат и целосно да се преструктурираат во UX/UI професионалци.

Опфатени теми

  • Adobe Photoshop
  • UX/UI методологии
  • Design thinking
  • Adobe XD
  • Figma
  • Invision
  • UI дизајн

ЦЕНА: 60.000ден

+ Бесплатна кариерна подготовка

+ Бесплатни 60+ часа дополнителни материјали внимателно селектирани од нашите инструктори за понатамошна наградба

+ Доживотен пристап до дигиталната платформа за учење на Brainster

 

Kурсеви кои би можело да те интересираат

4 месечна Интензивна обука за Front-End програмирање
Програмирање
Почетно
45000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

4 месечна Интензивна обука за Back-End програмирање
Програмирање
Почетно
45000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Кариерна подготовка
-60+ саати материјали
-Платформа за учење

1 месечен интензивен курс за Adobe Photoshop
Графички Дизајн
Почетно
9000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-20+ саати материјали

Термини за почеток

Термин 1
15 септември, 2020
TBD
вторник/четврток 18:30-20:30 // сабота 10:30-12:30
1 ⏰ ПОСЛЕДНО МЕСТО ⏰

Oстави ги твоите податоци за да
ти резервираме место за оваа обука