fbpx

Курс за UX/UI Дизајн за графички дизајнери

Доколку сакаш да напредуваш како млад графички дизајнер, со овој три месечен курс ќе навлезеш во светот на UX/UI дизајн – втората најбаранa професија во 2020 според Onward Search Digital, Crative and Marketing Professioinals Salary Guide.

За Курсот

Овој курс е наменет за сите млади графички дизајнери кои сакаат да напредуваат во својата кариера и да влезат во светот на UX/UI дизајн. UX/UI дизајнот втората најбаранa професија во 2020 според Onward Search Digital, Crеative and Marketing Professioinals Salary Guide.

Опфатени теми

  • Adobe Photoshop
  • Аdobe XD
  • Фундаментални принципи на UX дизајн
  • Figma
  • Invision
  • UI дизајн

ЦЕНА: 36.000ден

+ Бесплатна кариерна подготовка

+ Бесплатни 60+ часа дополнителни материјали внимателно селектирани од нашите инструктори за понатамошна наградба

+ Доживотен пристап до дигиталната платформа за учење на Brainster

Kурсеви кои би можело да те интересираат

1 месечен интензивен курс за Adobe Photoshop
Графички Дизајн
Почетно
9000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-20+ саати материјали

1 месечен интензивен курс за Adobe Illustrator
Графички Дизајн
Почетно
9000 МКД

Со овој курс добивате гратис

-Платформа за учење

Термини за почеток

Термин 1
22 септември, 2020
TBD
вторник/четврток 18:30-20:30 // сабота 10:30-12:30
3 ⏰ РЕЧИСИ ПОПОЛНЕТО ⏰

Oстави ги твоите податоци за да
ти резервираме место за оваа обука